Vad säger man om kanal 4? Ibland kan jag tycka att de håller en okej nivå, ibland gapar jag av förundran och illamående. Gapar gör jag nu. Det går tydligen en repris av en dokumentär som handlar om män som inte lyckas få till relationer med riktiga tjejer. Så de väljer riktiga låtsastjejer i silikon. Ja, jag säger det igen. I silikon.

“Gordon har hittat lyckan med sin
Virginia, Everard har ett harem med fyra dockor. Davecat i Detroit
förbereder sig för en lång resa för att träffa en dockläkare och Mike
introducerar sin senaste flickvän, Jody, för sina övriga åtta dockor.”

Vad säger man? Vad jobbigt det måste vara för Mikes gamla dockor som måste träffa hans nya levande tjej och antagligen bo med henne, snacka om att känna sig utbytt. Eller är det kanske synd om den nya tjejen? Hon lär ju bli rejält mobbad, eller justja de andra var ju dockor. För att inte tala om Everards harem. Hoppas att dockorna valde det av egen vilja, eller nej justja. Det handlar fortfarande om dockor… Däremot blir jag lite glad å Gordons vägnar som äntligen har hittat lyckan, med en docka. Eller, vad säger man?

Jag vill också hitta lyckan…?